eTarot

eTarot.cz ~ Horoskopy a znamení zvěrokruhu

Mandala LÁSKA – Emilie Didi Bertová

Soutěž s námi o mandalu, která povzbuzuje lásku a pomáhá nalézt harmonii v mezilidských vztazích. Mandala lásky je zpracována v praktické podobě klíčenky, kterou můžete nosit stále při sobě. Věříme, že výherci udělá radost a přinese pozitivní energii do života!

Láska: Máme-li rádi sebe, jsme přitažliví i pro druhé. Láska neklade žádné požadavky, nároky na druhého. Dávej lásku a také věnuj pozornost lásce, která Ti je projevována. Otevři se, aby Tě prostoupila.

Afirmace: Dovol lásce, která mne naplňuje, vstoupit do mého života.

Jak získat klíčenku s mandalou LÁSKA? Jednoduše se staňte fanouškem naší Facebookové stránky eTarot.cz Ze všech lidí, kteří se stanou NOVĚ našimi fanoušky (udělí "to se mi líbí", případně zapnou "sledování" u facebookového profilu eTarot.cz v období od 24.1.2018 do 24.2.2018), vylosujeme jednoho šťastlivce, který(á) od nás dostane klíčenku s mandalou LÁSKA. Mandalu – klíčenku do soutěže věnovala autorka Emilie Didi Bertová.

Pokud se chceš zapojit do soutěže, stiskni "to se mi líbí" níže.

Mandala LÁSKA – Emilie Didi Bertová Mandala LÁSKA – Emilie Didi Bertová Vernisáž výstavy Mandal Emilie Didi-Bertové

Emilie Didi Bertová

výklad tarotu ~ osobní mandaly  ~ poradenství
Bratislavská 5a
Brno 602 00
Česká Republika
Mobil: +420 722 456 589
E-mail: samanart@seznam.cz
(do předmětu e-mailu prosím uveďte SOUTĚŽ eTarot.cz)

Zabývám se tarotem, psychologií a přednáškami již několik let. S velkým elánem a radostí jsem v Brně provozovala galerii, která byla spíše mým domovem než prací a protože mám ráda umění, fascinují mne barvy, jejich tajemství – jak vznikají, jejich působení a vliv na člověka. Jak toto poznání můžeme využít v praktickém životě jsem poznávala, když jsem začala malovat mandaly. Když jsem byla velmi smutná, ale také když jsem byla šťastná. Osobní mandaly mohou být užitečnou pomůckou na duchovní cestě člověka. Vznikají každému přímo na "míru". Osobní mandala Vám má přinést především radost a potěšení. Mandala posiluje nervový systém, psychiku, může Vám pomoci k získání nadhledu k řešení momentálních problémů ... (více)

Vyzkoušejte naše výklady karet, přečtěte si horoskop nebo zjistěte více o jednotlivých znameních zvěrokruhu.

Těšíme se na Vás!